Rijksdienst voor archeologie, cultuurlandschap en monumenten
XML RSS 1.0 Feed

KEURINGEN.NL is gespecialiseerd in de begeleiding van hen die van plan zijn een woning te kopen of verkopen. KEURINGEN.NL werkt onafhankelijke en professioneel. Wij helpen je graag verder.


.

Over KEURINGEN.NL   'Onze kennis, uw belang'


KEURINGEN.NL is een merknaam van Compagnie des Bataves SARL. Wij zijn een kleine organisatie, met een enthousiaste en door de inhoud gemotiveerde groep professionals. We zijn een kennisinstituut op het gebied van bouw en gebouw, actief in voornamelijk het westen van Nederland en Zuiden van Frankrijk. Wij koesteren onze kennis en zetten deze graag voor je in. Kennis is ons kapitaal. Kennis vind je terug in onze rapporten, maar eerst en vooral in de mensen die bij ons werken.

De noodzaak voor het up to date houden en verder ontwikkelen van onze kennis is evident, daar wordt in geïnvesteerd.

KEURINGEN.NL is een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau dat op projectbasis met (ver)bouw- en/of onroerend goed-gerelateerde zaken bezig is. Wij houden ons bezig met voornamelijk bouwkundige keuringen, bouwvoorbereiding, -begeleiding en advisering, in de breedste zin van het woord.

Hoewel je ons kunt inschakelen in heel Nederland, bevindt ons werkgebied zich primair in het midden en noorden van de Randstat, en dan vooral in de zone Amsterdam - Haarlem - Leiden - Utrecht - Hilversum. Dit betreft zowel de genoemde steden als ook de tussenliggende kleinere plaatsen en het landelijk gebied. In de afgelopen dertig jaren hebben we schat aan ervaring in dit gebied opgebouwd.

Doordat wij niet aan marktpartijen gebonden zijn kunnen wij onafhankelijk en objectief zijn. Wij stellen ons ten doel om uitsluitend op hoogwaardige wijze, onafhankelijk en objectief, te adviseren en begeleiden. Kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid staan daarbij hoog in het vaandel.


Partners en samenwerking

In Nederland houden veel instanties zich bezig met bouwkundige keuringen en bouwbegeleiding. Hoewel wij pretenderen veel zelf te weten en kunnen, zullen we niet schromen om bij het uitvoeren van onze opdrachten zo nodig samenwerking te zoeken met andere, gespecialiseerde bureau's, om zodoende een verantwoord product te kunnen leveren.
Kwaliteit en duurzaamheid staan bij de keuze van het bureau voorop. Uiteraard wordt in voorkomende gevallen de inschakeling van derden vooraf aan u voorgelegd.


Voor wie werken wij?

Wij werken voor particuliere opdrachtgevers, maar worden ook regelmatig ingeschakeld door makelaars, gemeenten en provincies. Wij zijn erg blij met de opdrachten die we mogen doen maar zijn ons ook heel bewust dat vele kleine opdrachten één grote maken.

Door goed werk te leveren tegen een eerlijke prijs zorgen wij ervoor dat je als opdrachtgever straks tevreden terugkijkt op een goede keuring of soepel verlopen bouwproces. Want als je tevreden bent over ons werk dan draag je dat uit naar anderen. En daar moeten wij het toch van hebben.Laatste wijzigingen op onze website

  • algehele restyling [22-01-2008] / jun 2010

  • proefversie [28-12-2007] [14-12-2016]